Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benimbolat

Diamond Üye
İletişim
Evet arkadaşlar bildiğimiz gibi çağ yazılım çağı olma yolunda ilerliyor(Belki öyledir). Otada bokada yazılım lazım artık, benim de aklımı uzun zamandır kurcalıyordu artık bi yerden başlamam gerektiği sonucuna vardım. Sizce hangi dil kodlamanın temel mantığını öğreterek bana temel oluşturur.

Küçük çaplı HTML çalışmalarım oldu lakin devamı gelmedi.
(Bu sene üniversiteye hazırlanıyorum sonuçlar açıklandığı zaman Bilgisayar Mühendisliği yazacağım. İlk sene hazırlık okuyacağımdan dolayı hazırlık esnasın da bir dil lazım.)

div-etiketi-ve-style-parametresi-kullanarak-css.png
python.jpg
Xba0oR.png

normalde C# ile baslayip gerisi gelir c++ ve diyer seylere gecersin diyolar ama Java artik oyle bir cigir acmis ki yapicaqiniz is uzerine hangisi daha uyumlu ise onun bi alt seviyesiyle veya benzer diliyle baslayabilirsin kardesim :) iyi forumar

normalde C# ile baslayip gerisi gelir c++ ve diyer seylere gecersin diyolar ama Java artik oyle bir cigir acmis ki yapicaqiniz is uzerine hangisi daha uyumlu ise onun bi alt seviyesiyle veya benzer diliyle baslayabilirsin kardesim :) iyi forumar

Aslında oyunlara hile yapmak gibi bir hedefim var. Tabi sadece bununla kısıtlı değil lakin temel hedefim bu. Bu oyunlar da güvenlik koruması da var. Örnek: Metin2 bu seçeneklerime göre bir dil arıyorum.

Aslında oyunlara hile yapmak gibi bir hedefim var. Tabi sadece bununla kısıtlı değil lakin temel hedefim bu. Bu oyunlar da güvenlik koruması da var. Örnek: Metin2 bu seçeneklerime göre bir dil arıyorum.

Merhaba @benimbolat ,

Eğer hedefiniz metin2'de hile yapmaya başlamaksa ilk olarak VB.Net yani write pointer integer yöntemini kullanarak çalışabilirsiniz. Daha sonrasında C++ öğrenmeye başlayabilir ve çalışmalarınızı bu şekilde yürütebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt