2. External-Kernel Rust ESP - Eac stack walking ve NMI hakkında yardım

seewe

Silver Üye
rust için external esp yazıyorum, sadece 2 max 3 kişi kullanıcaz. driver kdmapper ile yükleniyor, izler zaten temizleniyor.

calisma mantigi

haberleşme shared memory üzerinden, ioctl yok, device yok, symlink de yok
okuma CR3 walk + MmCopyMemory ile yapıyorum, sadece physical, MmMapIoSpace hiç kullanmadım
write yok sadece okuma var (esp only)
worker thread zamanının %99unu KeDelayExecutionThread'de deactive geçiriyor, komut gelmediğinde 1ms bekliyor, komut geldiğinde hızlı cevap veriyor

2 sorum var:

bu haliyle stack walking ve NMI 3 kişilik private için yeterli mi (uzun sureli sadece espyiz)

bir de callbacklere takılma olayını komple bitirmenin yolu var mı? DPC'ye mi geçsem, veya farklı birşey ne gerekiyor her turlu bılgıye acıgım brolarım
discord: @cisyapti

rust için external esp yazıyorum, sadece 2 max 3 kişi kullanıcaz. driver kdmapper ile yükleniyor, izler zaten temizleniyor.

calisma mantigi

haberleşme shared memory üzerinden, ioctl yok, device yok, symlink de yok
okuma CR3 walk + MmCopyMemory ile yapıyorum, sadece physical, MmMapIoSpace hiç kullanmadım
write yok sadece okuma var (esp only)
worker thread zamanının %99unu KeDelayExecutionThread'de deactive geçiriyor, komut gelmediğinde 1ms bekliyor, komut geldiğinde hızlı cevap veriyor

2 sorum var:

bu haliyle stack walking ve NMI 3 kişilik private için yeterli mi (uzun sureli sadece espyiz)

bir de callbacklere takılma olayını komple bitirmenin yolu var mı? DPC'ye mi geçsem, veya farklı birşey ne gerekiyor her turlu bılgıye acıgım brolarım
discord: @cisyapti
Sistem gayet güzel kurmuşsun 3 kişi ve only ESP için fazlasıyla yeterli overlay içinde hijacking atarsan tadından yenmez

Sistem gayet güzel kurmuşsun 3 kişi ve only ESP için fazlasıyla yeterli overlay içinde hijacking atarsan tadından yenmez
cansın kanka bu uc ye falanda yazdımda biri Eaci reverselemiş Nmi ya yakalanma ihtimali varmış sanırsam çok dusuk bı ıhtımal %0.1 gibi ama kullanan herkes priv aylarca sorun çıkarmadığını söylüyor o ihtimal umarım beni bulmaz

cansın kanka bu uc ye falanda yazdımda biri Eaci reverselemiş Nmi ya yakalanma ihtimali varmış sanırsam çok dusuk bı ıhtımal %0.1 gibi ama kullanan herkes priv aylarca sorun çıkarmadığını söylüyor o şans umarım beni bulmaz
Forumda bir kişi daha vardı ilk başta esp kullanıyordu 4-5 kişilerdi sanırım enson 2 hafta önce 40-45 gündür ud olduğunu söylemişti çok zor ban yemezsin 0.1 ihtimal sana denk geliyorsa zaten şansına küs.

cansın kanka bu uc ye falanda yazdımda biri Eaci reverselemiş Nmi ya yakalanma ihtimali varmış sanırsam çok dusuk bı ıhtımal %0.1 gibi ama kullanan herkes priv aylarca sorun çıkarmadığını söylüyor o ihtimal umarım beni bulmaz
ucde ac bypass konusuna bak eac'ın amına koydular zaten çok uzun zaman önce aklına takılan her şeyin cevabını bulursun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt