Denemedim fakat işe yarayacağını düşünüyorum. Zaten Flash Belleklerde taşınabilir ssd gibi tek farkı depolama boyutu daha az oluyor. Eğer format atarken disk yerine 2. disk'i silmezsen sorun çıkmaz bence. Ginede diğerlerinin cevaplamasını bekle bence.flash belleğimi kaybettim fakat bilgisayarımda 1 tane m2 bitanede sata ssd var 2 diske iso setup ını ve silinmemesini istediğim dosyaları atsam bilgisayarı 2 diskten başlatıp 1 diski biçimlendirerek format atabilirmiyim
Telefonlarda ek depolama olarak kullanılıyor. SDKart dönüştürücüleri var eğer istersen bilgisayarda kullanmak istiyorsan.beyler konu dısı dolabımda microsd diye bisey buldum bune
yok format atcamda usb ararken buldumTelefonlarda ek depolama olarak kullanılıyor. SDKart dönüştürücüleri var eğer istersen bilgisayarda kullanmak istiyorsan.
Onunlada format atabilirsin sorun çıkmayacağını düşünüyorum. ( Dönüştürücüyü format sırasında algılarsa sorun yok. )yok format atcamda usb ararken buldum
laptop kullanıcısıyım ilk defa usble format aticim hayirlisiOnunlada format atabilirsin sorun çıkmayacağını düşünüyorum. ( Dönüştürücüyü format sırasında algılarsa sorun yok. )