Şakamısınız knk 2MN line dio herif 100 tane hesap denersen tabi girmez amk git checker ile checkle. Private olsa buraya atmaz zatenBelki 200 tanesine girmeye çalıştım lakin 1 tanesine dahi girmedi copy+paste konu açmaktan ne anlıyorsunuz ki?
Birinde şifre yanlış der diğerlerinde zaten maile kod gönderir
report+
kanka gram anlamadığınız şeyler yüzünden insanlara sallıyorsunuz. check atman lazımBelki 200 tanesine girmeye çalıştım lakin 1 tanesine dahi girmedi copy+paste konu açmaktan ne anlıyorsunuz ki?
Birinde şifre yanlış der diğerlerinde zaten maile kod gönderir
report+
Gram anlamamak ile alakası yok 50 tane forumda ayrı ayrı paylaşılmış bir şeyin üzerine konu açılması saçma öne çıkma amaçlı olmasa zaten checkleyip paylaşır arkadaş.kanka gram anlamadığınız şeyler yüzünden insanlara sallıyorsunuz. check atman lazım
checklemekle uğraşmak istemedim aynı hesapları farklı forum sitelerinde görürsen söyle dostumGram anlamamak ile alakası yok 50 tane forumda ayrı ayrı paylaşılmış bir şeyin üzerine konu açılması saçma öne çıkma amaçlı olmasa zaten checkleyip paylaşır arkadaş.
1 tanesı bıle gırmedı 150 200 tane denemısımdır2M Lines Steam Accounts
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Belirtmiş mi kardeşim adam ? Bilsek öyle yapardık ztn. Seninde herşeye saçma salak cevap verip bana sallamaya hakkın yok o zaman düzgünce yazmak varken neden ergence yazıp kendini üstüğn görüyosunki?kanka gram anlamadığınız şeyler yüzünden insanlara sallıyorsunuz. check atman lazım