Çözüldü 1GB PROXY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozanfoto31

Silver Üye
Sa beyler bu 1gb proxyleri nerden satın alabilirim ?
Hesap cheecklemek için Orionda cheeckerde falan çalışan.

Sa beyler bu 1gb proxyleri nerden satın alabilirim ?
Hesap cheecklemek için Orionda cheeckerde falan çalışan.
1 GB Çok abartı bir sayı hiç gerekte yok, Hesap checklemek içinse özellikle benim 2 tane proxym var ve çok iyiler 2 proxy ile her türlü işimi çözebiliyorum 1000 tane kötü yerine 2 tane iyi tercih edebilirim

1 GB Çok abartı bir sayı hiç gerekte yok, Hesap checklemek içinse özellikle benim 2 tane proxym var ve çok iyiler 2 proxy ile her türlü işimi çözebiliyorum 1000 tane kötü yerine 2 tane iyi tercih edebilirim
Kanka 2 proxyle kac hesap checkliyon 50 tane mi :D

Kanka 2 proxyle kac hesap checkliyon 50 tane mi :D
aldığın residental proxy'nin kalitesine göre değişebilir fakat 5gb 1 proxy ile ortalama 4k civarında cpm alıp 80k civarı hesap check atmışlığım var başka bir yerden residental proxy alıp 3 adet 5gb yine ortalama 3k-4k arasında cpm alıp 50k civarı hesap check atmışlığım var :D

aldığın residental proxy'nin kalitesine göre değişebilir fakat 5gb 1 proxy ile ortalama 4k civarında cpm alıp 80k civarı hesap check atmışlığım var başka bir yerden residental proxy alıp 3 adet 5gb yine ortalama 3k-4k arasında cpm alıp 50k civarı hesap check atmışlığım var :D
Bro residentalde proxynin sayısının bi önemi yok sunucudan cekiyor zaten sayının tek etkisi fazladan aynı pooldan islem yapar :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt