ozanfoto31
Silver Üye
Sa beyler bu 1gb proxyleri nerden satın alabilirim ?
Hesap cheecklemek için Orionda cheeckerde falan çalışan.
geonodeSa beyler bu 1gb proxyleri nerden satın alabilirim ?
bi bakayım knki hiç duymadım eyvallahgeonode
1 GB Çok abartı bir sayı hiç gerekte yok, Hesap checklemek içinse özellikle benim 2 tane proxym var ve çok iyiler 2 proxy ile her türlü işimi çözebiliyorum 1000 tane kötü yerine 2 tane iyi tercih edebilirimSa beyler bu 1gb proxyleri nerden satın alabilirim ?
bütçen varsa residantial proxyler güzel iş yapıyorbi bakayım knki hiç duymadım eyvallah
Kanka 2 proxyle kac hesap checkliyon 50 tane mi1 GB Çok abartı bir sayı hiç gerekte yok, Hesap checklemek içinse özellikle benim 2 tane proxym var ve çok iyiler 2 proxy ile her türlü işimi çözebiliyorum 1000 tane kötü yerine 2 tane iyi tercih edebilirim
aldığın residental proxy'nin kalitesine göre değişebilir fakat 5gb 1 proxy ile ortalama 4k civarında cpm alıp 80k civarı hesap check atmışlığım var başka bir yerden residental proxy alıp 3 adet 5gb yine ortalama 3k-4k arasında cpm alıp 50k civarı hesap check atmışlığım varKanka 2 proxyle kac hesap checkliyon 50 tane mi
Bro residentalde proxynin sayısının bi önemi yok sunucudan cekiyor zaten sayının tek etkisi fazladan aynı pooldan islem yaparaldığın residental proxy'nin kalitesine göre değişebilir fakat 5gb 1 proxy ile ortalama 4k civarında cpm alıp 80k civarı hesap check atmışlığım var başka bir yerden residental proxy alıp 3 adet 5gb yine ortalama 3k-4k arasında cpm alıp 50k civarı hesap check atmışlığım var
Kanki adam bilen var mı diye sormuş bilmiyorsan birşey yazmazsın bilmiyorum yazarak yorıum kasıyorsun umarım ban yersin de akıllanırsın.bilmiyorum