Muhtemelen olur. Videolar daha önce başka yerlerde yaygın olarak kullanılmadıysa tabi.Beyler elimde 15k video ve 20-30k arası Snapchat almanya leaks var ve hepsi 18-25 yaş arası. Fake falan değil gerçek kullanıcılar. TG kanalı açıp satış olur mu sizce fikirlerinizi almak istiyorum.
diger +18 tg gruplarına reklam ver öyle öyle cok rahat buyutursun kanalıBeyler elimde 15k video ve 20-30k arası Snapchat almanya leaks var ve hepsi 18-25 yaş arası. Fake falan değil gerçek kullanıcılar. TG kanalı açıp satış olur mu sizce fikirlerinizi almak istiyorum.
yaygın olarak kullanıldıysa bile herkes bilmezMuhtemelen olur. Videolar daha önce başka yerlerde yaygın olarak kullanılmadıysa tabi.
ben tr için açmıcam yabancılara açıcamdiger +18 tg gruplarına reklam ver öyle öyle cok rahat buyutursun kanalı
yabanci gruplarda var knk onlarda reklam alıyor ki oyle yapsan daha iyi oluryaygın olarak kullanıldıysa bile herkes bilmez
ben tr için açmıcam yabancılara açıcam
işte nasıl bulucam sıkıntı oradayabanci gruplarda var knk onlarda reklam alıyor ki oyle yapsan daha iyi olur
hocam onlyfans leak kanalları var orda reklam yapıyorlar baskalarının ordan farklı kanallara bakarsin onlarada yaptirrisin hatta bi sure sonra para da vermezsin karsılıklı yaparsin reklami direktişte nasıl bulucam sıkıntı orada
Özelden bir kaç kanal yollarmısınhocam onlyfans leak kanalları var orda reklam yapıyorlar baskalarının ordan farklı kanallara bakarsin onlarada yaptirrisin hatta bi sure sonra para da vermezsin karsılıklı yaparsin reklami direkt
napiyon biliyon mu kanka gidiyon buyuk bi kanal buluyon para karsiligi davet linki attirtiyorsun ama daveti sen kabul etmeden giremicekler bu sekilde birsuru onay bekleticeksin zaten istekler geri cekilmiyor gidip saticaksin kanali kâr ediceksinBeyler elimde 15k video ve 20-30k arası Snapchat almanya leaks var ve hepsi 18-25 yaş arası. Fake falan değil gerçek kullanıcılar. TG kanalı açıp satış olur mu sizce fikirlerinizi almak istiyorum.