18 Mart'a özel Hanbot Bypass Hediye

interium

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
//

Moderatör tarafında düzenlendi:
+ bizi takip etmeyi unutmayın hiç bir Türk kullanıcısının dolandırılmasına izin vermeyeceğim. İyi forumlar.

Direk alım yapıldı ve kurulum hemen gerçekleştirildi ilginiz için teşekkür ederim.

İlk çekiliş başladı Discord adresimizi ziyaret etmeyi unutmayın.

3 Günlük key hediye aldim ürün çok güzel türkiyenin bir numarasi +++

ben çekilişi kazanan 5 kişiden biriyim scripti kullandım daha önce bu kadar güzel bir script görmemiştim öneriyorum kesinlikle

Merhaba,

Forumda ürünlerimizi Türk kullanıcılara pahalıya satan kişileri tespit ettiğimiz için bu konuyu açma gereği duydum.
18 Mart'a özel 5 Cheat Global kullanıcısına Hanbot Private Bypass'ımızı hediye edeceğiz.
Hexagor ve Tutku Gaming resmi resellarımız değildir lütfen ücret ödeyip pahalı bir şekilde alım yapmayın.
Ayrıca kendilerine artık normal müşteri olarakta satış yapılmayacaktır bu sebeple ürünümüzün hiç bir versiyonuna erişemezler.
Ayrıca forumda iyi itibara sahip üyelere 18 Mart'a özel ücretsiz Key verilecektir.
Discord üzerinden site yöneticileri ve üyeler bizimle iletişime geçebilir.

Discord:
Discord adresi: Gucciotr
Forumda discorda yönlendirme yasaktır gerçekten çekiliş yapmak istiyorsanız https://cheatglobal.com/kategori/yarisma-hediye-ve-etkinlikler/ bölümünde konu açın ve discorda girme şartı vb. olmadan forum üzerinden çekilişi gerçekleştirin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt