kanka tek valo olduğu için yapmıyorum diğer hileler içinde sadece birkaç hile öğrenip paralı alıcam zatenAnlatmayla uğraşmak zor olur internetten araştırabilirsin örnek makale yada YT linki bırakırım.
Hem ne yapcaksın 1709 sürümünü? - Yani Valo hile kullanacaksan çalışan yok.
+ UD diye yazdıkları şeyde 1 hafta içinde ban veriyor. (1 el hileli oynadıktan sonra ban ihtimalin çok yüksek)
+ Valo hileleri free ve slotsuzdur. Ban yememe gibi bir ihtimaliniz neredeyse yok denilecek kadar azdır. (Şahsen forumdaki 2 hileyide denedim sonuçları aşağıda paylaşabilirim.)
Valorant Bounty:
- Oynanan maç: 13
- Kullanılan özellikler: ESP (%100 legit oynanmıştır. Oyunlarla aram yok kolsuzluğumdan çoğunuda kaybettim üstelik belli etmeyerek..)
- Ban türü: VAL 5
- HWID Ban: Evet
- Ban süresi: Buna bir cevap vermek zor ama 3 gün diyebilirim..
Valoran Astolfo:
- Oynan maç: 5
- Kullanılan özellikler: ESP (Yukarıdaki gibi ")
- Ban türü: VAL 5
- HWID Ban: Evet
- Ban süresi: Aynı gün.. + BU HİLE PASTEDİR KULLANMANIZI KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM, PROOF BIRAKAMAYACAĞIM PROJEYİ KAYBETTİM. SOURCESİ TAMAMEN AL YAPIŞTIR, BAN YEME İHTİMALİNİZ %100 (FREE VE PASTE OLDUĞU + SLOTSUZ OLDUĞU İÇİN) !
Kısacası tavsiyem:
- Private ve SLOTLU yazılımlar kullanın.
- Belli etmeyin.
- Kesinlikle spoofer kullanın.
Bu şekilde oyunun tadını çıkartabilirsiniz.
usbm yok format atmak istemiyorumarkadaşlar iso dosyam var 1709 üstüne sadece okadar başka birşey bilmiyorum mediacraation tooldanda denedim ne olduğunu anlayamadım bana yardim edermisiniz sürümüm 2004
Formatsız bir yolu yoktur malesef, min 16 GB bir USB alıp işlemleri sırasıyla gerçekleştirmek zorundasınız.kanka tek valo olduğu için yapmıyorum diğer hileler içinde sadece birkaç hile öğrenip paralı alıcam zaten
ama yapmam lazım
usbm yok format atmak istemiyorum
hocam d diskim var 0 hiçbirşey yok 2 tb full windowsu felan oraya kursam olurmu orayada sürümü felan kursamFormatsız bir yolu yoktur malesef, min 16 GB bir USB alıp işlemleri sırasıyla gerçekleştirmek zorundasınız.
Böyle birşey yapmanız mümkün değil, yapmak isteseniz bile windows buna engel olacaktır. (Güvenliğiniz için)hocam d diskim var 0 hiçbirşey yok 2 tb full windowsu felan oraya kursam olurmu orayada sürümü felan kursam
Kanka sürüm yükseltemiyormusun?arkadaşlar iso dosyam var 1709 üstüne sadece okadar başka birşey bilmiyorum mediacraation tooldanda denedim ne olduğunu anlayamadım bana yardim edermisiniz sürümüm 2004
Bence MümkünBöyle bişey yapmamız mümkün değil
Bi sıkıntı olmaz hocamhocam d diskim var 0 hiçbirşey yok 2 tb full windowsu felan oraya kursam olurmu orayada sürümü felan kursam
Format atmaya gerek yokkanka tek valo olduğu için yapmıyorum diğer hileler içinde sadece birkaç hile öğrenip paralı alıcam zaten
ama yapmam lazım
usbm yok format atmak istemiyorum