Çözüldü 1709 yapamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HEXEXE

Bronz Üye
arkadaşlar iso dosyam var 1709 üstüne sadece okadar başka birşey bilmiyorum mediacraation tooldanda denedim ne olduğunu anlayamadım bana yardim edermisiniz sürümüm 2004

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Anlatmayla uğraşmak zor olur internetten araştırabilirsin örnek makale yada YT linki bırakırım.
Hem ne yapcaksın 1709 sürümünü? - Yani Valo hile kullanacaksan çalışan yok.

YOUTUBE VİDEOSU İÇİN TIKLA

+ UD diye yazdıkları şeyde 1 hafta içinde ban veriyor. (1 el hileli oynadıktan sonra ban ihtimalin çok yüksek)
+ Valo hileleri free ve slotsuzdur. Ban yememe gibi bir ihtimaliniz neredeyse yok denilecek kadar azdır. (Şahsen forumdaki 2 hileyide denedim sonuçları aşağıda paylaşabilirim.)

Valorant Bounty:
- Oynanan maç: 13
- Kullanılan özellikler: ESP (%100 legit oynanmıştır. Oyunlarla aram yok kolsuzluğumdan çoğunuda kaybettim üstelik belli etmeyerek..)
- Ban türü: VAL 5
- HWID Ban: Evet
- Ban süresi: Buna bir cevap vermek zor ama 3 gün diyebilirim..

Valoran Astolfo:
- Oynan maç: 5
- Kullanılan özellikler: ESP (Yukarıdaki gibi ")
- Ban süresi: Aynı gün.. + BU HİLE PASTEDİR KULLANMANIZI KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM, PROOF BIRAKAMAYACAĞIM PROJEYİ KAYBETTİM. SOURCESİ TAMAMEN AL YAPIŞTIR, BAN YEME İHTİMALİNİZ %100 (FREE VE PASTE OLDUĞU + SLOTSUZ OLDUĞU İÇİN) !

Kısacası tavsiyem:

- Private ve SLOTLU yazılımlar kullanın.
- Belli etmeyin.

- Kesinlikle spoofer kullanın.

Bu şekilde oyunun tadını çıkartabilirsiniz. :perfect:

Anlatmayla uğraşmak zor olur internetten araştırabilirsin örnek makale yada YT linki bırakırım.
Hem ne yapcaksın 1709 sürümünü? - Yani Valo hile kullanacaksan çalışan yok.

+ UD diye yazdıkları şeyde 1 hafta içinde ban veriyor. (1 el hileli oynadıktan sonra ban ihtimalin çok yüksek)
+ Valo hileleri free ve slotsuzdur. Ban yememe gibi bir ihtimaliniz neredeyse yok denilecek kadar azdır. (Şahsen forumdaki 2 hileyide denedim sonuçları aşağıda paylaşabilirim.)

Valorant Bounty:
- Oynanan maç: 13
- Kullanılan özellikler: ESP (%100 legit oynanmıştır. Oyunlarla aram yok kolsuzluğumdan çoğunuda kaybettim üstelik belli etmeyerek..)
- Ban süresi: Buna bir cevap vermek zor ama 3 gün diyebilirim..

Valoran Astolfo:
- Oynan maç: 5
- Kullanılan özellikler: ESP (Yukarıdaki gibi ")
- Ban süresi: Aynı gün.. + BU HİLE PASTEDİR KULLANMANIZI KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM, PROOF BIRAKAMAYACAĞIM PROJEYİ KAYBETTİM. SOURCESİ TAMAMEN AL YAPIŞTIR, BAN YEME İHTİMALİNİZ %100 (FREE VE PASTE OLDUĞU + SLOTSUZ OLDUĞU İÇİN) !

Kısacası tavsiyem:

- Private ve SLOTLU yazılımlar kullanın.
- Belli etmeyin.

- Kesinlikle spoofer kullanın.

Bu şekilde oyunun tadını çıkartabilirsiniz. :perfect:
kanka tek valo olduğu için yapmıyorum diğer hileler içinde sadece birkaç hile öğrenip paralı alıcam zaten
ama yapmam lazım
arkadaşlar iso dosyam var 1709 üstüne sadece okadar başka birşey bilmiyorum mediacraation tooldanda denedim ne olduğunu anlayamadım bana yardim edermisiniz sürümüm 2004
usbm yok format atmak istemiyorum

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kanka tek valo olduğu için yapmıyorum diğer hileler içinde sadece birkaç hile öğrenip paralı alıcam zaten
ama yapmam lazım

Formatsız bir yolu yoktur malesef, min 16 GB bir USB alıp işlemleri sırasıyla gerçekleştirmek zorundasınız.

hocam d diskim var 0 hiçbirşey yok 2 tb full windowsu felan oraya kursam olurmu orayada sürümü felan kursam
Böyle birşey yapmanız mümkün değil, yapmak isteseniz bile windows buna engel olacaktır. (Güvenliğiniz için)
Öyle birşey mümkün olsa bile bilgisayarınız başlalatamaz hale gelirsiniz, yani bilgisayarınızı çöpe atmak için iyi bir bahane olur.

+ Zatan kaliteli ve güvenlilir hilelerin çoğu bütün windows sürümlerinde çalışmaktadır. (Valorant dahil)

Mesela Valorant hileleri neden sadece 1709 sürümünde çalışıyor:
- Bunun sebebi tabiki "Bu sürümde HWID ban yemiyoruz çünkü" gibi aptalca birşey değildir, HWID Ban yemenizin Windows sürümüyle alakası yoktur zaten. Kullandığınız Anakart numarası VS gibi birçok seri numaranız kayıt altına alınır, ve oyuna girmeniz engellenir. HWID Ban dediğimiz, donanım banı bu şekilde çalışır.

+ Valorant hilelerinin (genelde free olanlar) 1709 sürümünde çalışmalarının sebebi; BAZI LOWLARIN YETERİNCE İYİ BİLMEDEN PASTE KODLAMASINDAN KAYNAKLANMAKTADIR. ÇÜNKÜ BU SÜRÜMDE VE AŞAĞISINDA PAGEGUARD BULUNMAZ, YANİ HİLE PASTE OLSA BİLE ÇALIŞIR HALE GELEBİLİR VE DAHA KOLAY İŞLEMLER YAPILIR. YANİ TAMDA LOWLARIN İHTİYACI OLAN ŞEYLER ASTOLFOHOOK GİBİ..

Son düzenleme:
Kanka sürüm yükseltemiyormusun?
Böyle bişey yapmamız mümkün değil
Bence Mümkün :)
hocam d diskim var 0 hiçbirşey yok 2 tb full windowsu felan oraya kursam olurmu orayada sürümü felan kursam
Bi sıkıntı olmaz hocam
ama yapmam lazım

Format atmaya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt