10 Adet Blue Tv Hesap

clqINC

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Selamlar 10 Adet Kesin Giriş BlueTV Hesap Bırakıyorum Buraya. bunun gibi disney+ netflix exxen gibi istediğiniz başka bir site varsa söylemeniz yeterli. hesaplara giren arkadaşlar girdi girmedi şeklinde söylerse iyi olur.

Greetings, I am leaving 10 Definitive Login BlueTV Accounts here. If there is another site you want, such as disney+ netflix exxen, just let me know. It would be better if the friends who log in to the accounts say that they did not log in.

Hi sir netflix please

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hocam mesaj kastığın için uzaklaştırma alacaksın gibi duruyor.
mesaj kasmak mı? hocam sizin için hesaplar chekliyorum uğraşıyorum sen diyorsun mesaj kasıyorsun isterseniz mesajlarımı sıfırlasınlar sorun değil amacım insanların işine yaricak şeyler yapmak ve sen bundan rahatsın oluyorsun sanırım. komiksin

mesaj kasmak mı? hocam sizin için hesaplar chekliyorum uğraşıyorum sen diyorsun mesaj kasıyorsun isterseniz mesajlarımı sıfırlasınlar sorun değil amacım insanların işine yaricak şeyler yapmak ve sen bundan rahatsın oluyorsun sanırım. komiksin
Üstünüze alınma sebebiniz nedir? Üstelik sizin mesajınızdan bile alıntı yapmamışken. Komik olanın ben olduğumu sanmıyorum. @Roser isimli arkadaş forumda sürekli boş mesajlar attığı için kendisinin mesajını cevaplamışım sizin değil.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt