0xc000007b hatası fixleme

HTS

_1kez
Efsane Üye
0xc000007b hatasını fixlemeyi göstericem :)

1-Eksik Dll Dosyalarını indirin bilgisayarınız 32 bit ise system32 ye 64 bit ise system32 ve syswow64 a atın

2-Microsoft Visual Studio 2010 c++ indirin ve kurun (linki aşağıda)

3-En Yeni Micrososft .Net i indirin (linki aşağıda)

4-Aşağıda verdiğim HTS 0xc000007b dosyasını indirin içindekilerin hepsini hatayı veren uygulamanın dosya konumuna atın. Baktınız olmadı System32 ve SysWow64 e de atın dosyaları (*** İYİ ÇÖZÜM ****)

5-Cmd yi yönetici olarak çalıştırın ve size verdiğim kodu yapıştırın çıkan sonuca y diyin bilgisayarı yeniden başlatıcaktır

6-AİO-RUNTİMES kurun

Umarım çözümler işinize yarar :D

Microsoft Visual Studio 2010 c++:
Micrososft .Net:
AİO-RUNTİMES:
HTS 0xc000007b:

KOD:chkdsk c: f/ r/

1-Eksik Dll Dosyalarını indirin bilgisayarınız 32 bit ise system32 ye 64 bit ise system32 ve syswow64 a atın

4-Aşağıda verdiğim HTS 0xc000007b dosyasını indirin içindekilerin hepsini hatayı veren uygulamanın dosya konumuna atın. Baktınız olmadı System32 ve SysWow64 e de atın dosyaları (*** İYİ ÇÖZÜM ****)

5-Cmd yi yönetici olarak çalıştırın ve size verdiğim kodu yapıştırın çıkan sonuca y diyin bilgisayarı yeniden başlatıcaktır

6-AİO-RUNTİMES kurun

Micrososft .Net:
AİO-RUNTİMES:
HTS 0xc000007b:

Dllyi ayrı olarak indirmek zaten bu hatanın başlıca sebebi bunun yerine direk aio c++ redist (runtimes değil) kurmanız yeterli olacaktır.

6-AİO-RUNTİMES kurun

Micrososft .Net:
AİO-RUNTİMES:
HTS 0xc000007b:

system32ye falan dll atılmasıda bu hatanın sebeplerinden biri, unutmayın.

Sen nasi bi kralsin arkadasimda vardi hiçbişi ise yaramıyordu adamsin

Boş post , Boş yorumlar kafayı yicem oğlum yalvarıyorum böyle açacaksanız post açmayın sırf boş görünmesin diye bir de yolu dolandırmış öteki de yorum yapmış neymiş arkadaşında varmışmış da hiçbişi bak türkçe de yok elemanda , hiçbişi ise yaramıyormuşmuş da muş muş allahım kafayı yicem bok ettiniz forumu işe yarar post sayısı 1 elin parmak sayısını geçmiyor birader biri durup dururken bu hatayı almaz eğer bu hatayı alıyorsa win 7'nin eski sürümlerinden birini kullanıyordur... system 32 atmazsanız hata çözülmezmişmiş ampır zaten dll kütüphanesi yüklü olmadığı için çalışmıyor 10'da 6 ihtimali var içine attığımızda çalışmasının reg'de kurulu görünmediği yönlendirme yapılmadığı sürece yine bulunmayacak o dll'ler o yüzden napıyoruz c++ redistributable'ları yüklüyoruz zarten runtime AIO vermişsin öncesinde ne si**me 2010 sürümünü koyuyorsun ya boş post attığının bilincindesin ki bu rezillik ya da cahilsin ki bu daha büyük rezillik bilgin olmadığı konuda post atıyorsun sırf istatistik kasmak uğruna....
kaldı ki Herhangi bir oyunu kurarken bile C++ redist'leri kuruluyor günümüzde ha kurmadı mı ihtiyacın olmadığı içindir hile mi kullanacaksın o zamn zaten yazar şu şu lazım diye tüm herşeyed olduğu gibi kaldı ki CG hilelerinde de belirtiliyor bu durum hatta kolaylık açısından program bile paylaşmışlardı yani senin burada yaptığın bir s*k yok adminlerin paylaştığı içeriğin daha uzatıılmış yoldan ve amele versiyonunu göstermişsin aşırı sinirleniyorum böyle boş insanlar böyle boş postlarla istatistik kastığında foruma zarar mahlukatlar trashpost imaj zedeler

Boş post , Boş yorumlar kafayı yicem oğlum yalvarıyorum böyle açacaksanız post açmayın sırf boş görünmesin diye bir de yolu dolandırmış öteki de yorum yapmış neymiş arkadaşında varmışmış da hiçbişi bak türkçe de yok elemanda , hiçbişi ise yaramıyormuşmuş da muş muş allahım kafayı yicem bok ettiniz forumu işe yarar post sayısı 1 elin parmak sayısını geçmiyor birader biri durup dururken bu hatayı almaz eğer bu hatayı alıyorsa win 7'nin eski sürümlerinden birini kullanıyordur... system 32 atmazsanız hata çözülmezmişmiş ampır zaten dll kütüphanesi yüklü olmadığı için çalışmıyor 10'da 6 ihtimali var içine attığımızda çalışmasının reg'de kurulu görünmediği yönlendirme yapılmadığı sürece yine bulunmayacak o dll'ler o yüzden napıyoruz c++ redistributable'ları yüklüyoruz zarten runtime AIO vermişsin öncesinde ne si**me 2010 sürümünü koyuyorsun ya boş post attığının bilincindesin ki bu rezillik ya da cahilsin ki bu daha büyük rezillik bilgin olmadığı konuda post atıyorsun sırf istatistik kasmak uğruna....
kaldı ki Herhangi bir oyunu kurarken bile C++ redist'leri kuruluyor günümüzde ha kurmadı mı ihtiyacın olmadığı içindir hile mi kullanacaksın o zamn zaten yazar şu şu lazım diye tüm herşeyed olduğu gibi kaldı ki CG hilelerinde de belirtiliyor bu durum hatta kolaylık açısından program bile paylaşmışlardı yani senin burada yaptığın bir s*k yok adminlerin paylaştığı içeriğin daha uzatıılmış yoldan ve amele versiyonunu göstermişsin aşırı sinirleniyorum böyle boş insanlar böyle boş postlarla istatistik kastığında foruma zarar mahlukatlar trashpost imaj zedeler
buların hepsini banamı söyledin ? söylediysen bende bir kaç şey söyliyeceğim
öncelikle kankam bazılarında AIO kursalar bile sorun geçmiyor bende bunun yüzünden çözümleri yazdım olmayan arkadaşlar kullansın diye birde gereksiz konular paylaştığımı söylemişsin tamam arada sırada gereksiz konular paylaşabiliryorum ama şunu bil eğer amacım yorum kasmak gibi bir şey olsaydı nasılsınız ? isminde bir konu açardım ve gelen yorumlara sürekli geri dönüş yapardım fakat öyle bir şey yapmadım kendi kodladığım hileleri paylaşıyorum,insanlara azda olsa yazılım öğretiyorum,cracklediğim programları insanlara sunuyorum,hataları çözüyorum örnek bir konumu söyliyeyim udemy Crâck isminde bir konum var insanların çoğu bir şeyi öğrenmek için udemy gibi siteleri kullanıyor fakat bazı arkadaşlarımızın parası olmadığı için arkadaşlarımız alamıyor bende onlar için udemy Crâck isminde bir konu paylaştım ve çoğu kişinin işine yaradı bende biliyorum yoksa adam resimler gözükmüyor diyor bende altına valorant yazım göndere bilirdim ama bu tarz şeyleri yapmıyorum.Ben formun böle wolftü hilesi kullanmak için salak saçma yorumlarla dolmasını seviyorummu sanıyorsun ? son olarak bir kaç konumu senle paylaşayım

https://cheatglobal.com/konu/hts-all-games-crosshair.21592/
https://cheatglobal.com/konu/apex-legends-hack-aimassist-aimbot-norecoil-anti-shake.21632/
https://cheatglobal.com/konu/python-hile-kodlama-glow.21594/#post-310956
https://cheatglobal.com/konu/minecraft-legit-hack-1-8-9.21540/#post-308996
https://cheatglobal.com/konu/ahmet-birkan-tekkan-tuem-hack-egitim-setleri.21466/
https://cheatglobal.com/konu/minecraft-c-ile-triggerbot-yapma.21212/
https://cheatglobal.com/konu/windows-macos-temasi-yapma.21188/#post-296658

https://cheatglobal.com/konu/doping-hafiza-Crâck-2022.21101/#post-292952
https://cheatglobal.com/konu/c-ile-csgoda-glow-yapma.20983/

Son düzenleme:
Konu sonuç olarak işe yarıyor Fark etmez Fazla Toxic yaklaşıyorsun insanlara

• Beğen
Tepkiler: HTS

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt